Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

با افزوده شدن به گستره تحت پوشش استارت‌آپ‌های جابه‌جائی مسافر در کلان‌شهر تهران و نفوذ آنها به بخش‌های مختلف از جمله تاکسیرانی فرودگاه‌ها، رانندگان تاکسی شاغل در آنها پس از بردن شکایات خود به دستگاه‌های مختلف، این‌بار دست یاری به سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای دراز کردند اما از نتیجه تجمع آنها در برابر ساختمان سازمان راهداری اطلاعی در دست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، مدیرعامل تاکسیرانی فرودگاه مهرآّباد با تائید نفوذ بیش از حد رانندگان اسنپ و تپسی در این فرودگاه گفت: تلاش‌ها به منظور دور کردن این دسته از خودروها و بازگشت کار به روال گذشتهتا به امروز به جایی نرسیده است.

محتبی رحیمیان تصریح کرد: طی جلساتی که با مدیر فرودگاه برگزار شد، نتیحه آن شد که به دلیل نبود نظارت و مرجع پاسخگو بر فعالیت اسنپ و تپسی، اقدامی در کوتاه‌مدت نمی‌توان انجام داد.

وی با اشاره به اقساط سنگین تاکسی‌های هیبریدی تازه به  کار گرفته شده در خطوط تاکسیرانی فرودگاه‌ها، یادآور شد: تمامی تلاش‌ها در جهت بازگشت درآمد رانندگان تاکسی به میزان گذشته است که این مهم تنها با همراهی رانندگان امکان‌پذیر خواهد بود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی  شهر تهران نیز در گفت‌وگو با این شبکه خبری با اشاره به چگونگی تجمع رانندگان تاکسی در مقابل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، اظهار کرد: نتیجه‌ای از تجمع روز گذشته به سازمان اعلام نشده و طبق اطلاع، تمامی حاضران در تجمع رانندگان تاکسی نبوده‌اند.

علیرضا قنادان با اشاره به عقد قرارداد میان فرودگاه و شرکت‌های حمل مسافر، گفت: طبیعتاً امتیاز برداشت مسافر با بخشی است که در قبال جابه‌جائی مسافر هزینه‌ پرداخت می‌کنند و در نهایت درآمد نیز باید عاید رانندگان این بخش شود.

وی در ادامه با انتقاد از نحوه عملکرد دو استارت‌آپ حمل مسافر یادآور شد: خرید خودرو خدمتی با قیمت 180 میلیون نشان از اهمیت موضوع برای رانندگان تاکسی دارد که به اهمیت رضایت مسافر توجه دارند و حضور غیر قانونی خودروهائی که از حداقل امکانات رفاهی برخوردار نیستند ظلم مضاعفی است که باید برای آن تدابیر دیگری اندیشید.

قنادان با بیان این‌که «با مدیر دو فرودگاه مهرآباد و امام خمینی در ارتباط با حذف حضور رانندگان اسنپ و تپسی صحبت شده است»، گفت: مدیران هر دو بخش اعلام کرده‌اند که از آشفتگی به وجود آمده به دلیل حضور رانندگان اسنپ و تپسی خسته شده و خواستار برچیده شدن بساط آشفتگی در بخش حمل مسافر شده‌اند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران مشکل عمده پس از حضور استارت‌آپ‌ها در حمل مسافر را مسافربرهای شخصی دانست و خاطرنشان کرد: امروز برای بررسی مشکلات و شنیدن مباحث رانندگان تاکسی به فرودگاه امام خمینی خواهیم رفت اما عزم بزرگ‌تری لازم است تا این مشکل برای همیشه از میان برداشته شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۴۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی سال گذشته در مراسم آغاز عملیات اجرایی فاز ۲ فرودگاه امام خمینی(ره) گفت: این پروژه با ظرفیت جابه جایی ۳۵ میلیون مسافر در سال به نوعی یک فرودگاه جدید محسوب می شود و با تکمیل آن ظرفیت کل فرودگاه امام (ره) به ۵۰ میلیون مسافر در سال می رسد.

به گزارش تین نیوز، مهرداد بذرپاش افزود: ترمینال شماره یک فرودگاه امام خمینی(ره) ظرفیت جابه جایی ۶ میلیون مسافر در سال را دارد و با توجه به برنامه توسعه فرودگاهی قرار است این ظرفیت به ۱۰ میلیون مسافر برسد.

 وزیر راه و شهرسازی سال همچنین عنوان کرد: با اجرای کلان پروژه فاز ۲ فرودگاه امام خمینی(ره)، این فرودگاه با اجرای پروژه ها به یکی از هاب های راهبردی و ترانزیتی فرودگاهی منطقه تبدیل می شود.

یک کارشناس در این زمینه در گروه تلگرامی مرتبط به حمل و نقل هوایی، نوشت: با در نظر گرفتن سرعت انجام کارها در ایران، وجود امضاهاى طلایی و اینکه قبل از خود پروژه باید حداکثر منفعت شخصى از آن کسب شود و نیز عدم انجام کارها به صورت استاندارد و بی توجهی به نیازهای یک هاب واقعى بر اساس استانداردهای بین المللی،  می توان گفت این پروژه احتمالا در سال ١٤٥٠ با مشخصات روز ١٤٠٣ به سر انجام می رسد.

وی افزود: البته می توان با حذف تمام موانع و به خصوص مدیریت، تیم و افراد ناکارامد و به کارگیرى افراد فوق تخصص و سالم با هدف انجام صحیح پروژه و تعیین استراتژی هاى لازم به طور موازى پروژه را به خوبی پیش برد.

این کارشناس تاکید کرد: هرچند در اجرای این پروژه فقط بحث عملیاتى مطرح نیست ، بلکه استراتژی هاى تجارى، منطقه اى و سیاسى و دیپلماتیک نیز بسیار مهم و لازم است و از همه مهمتر تضمین پایدارى پروژه بدون تاثیر از شرایط کشورى نیز ضروری است تا هیچ کس نتواند پروژه را منحرف کند.

وی افزود: این بدان معنی است که پروژه  از ورود هر نوع میکروب انسانى مصون بماند و تصمیمات فقط و فقط به عهده یک تیم مدیریتی باشد  نه چند ارگان ناکارآمد و اختصاص بودجه غیر مشروط که در این صورت احتمالا می توان حداقل تا سال 1410 کار مفید در دو یا  سه فاز انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خروج بوئینگ ۷۳۷ با ۷۸ مسافر از باند فرودگاه سنگال
  • توسعه حمل‌ونقل عمومی در اهواز
  • خدمت رسانی رایگان تاکسیرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • خدمت‌رسانی رایگان تاکسیرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد
  • ◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰
  • ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز